.

Helló!

Üdvözöllek a webáruházban!  Nézz szét a naplók, albumok között. Biztosan találsz olyat, amilyenre mindig is vágytál! 

A naplók egységesen A/5 méretűek és 320 oldal terjedelműek. Kézi kötéssel készülnek, egyedi darabok, ami azt jelenti, hogy tényleg csak egy -két példány készül mindegyikből. Az oldalak üresek, ezzel rengeteg teret engedve a fantáziádnak!


Tekintsd meg a naplókat, válogass kedvedre, ha eszedbe jutott valami remek ötlet, ne habozz oszd meg velem: 

0670/587-7611 

.
Férfi naplók

Az itt bemutatott naplók férfiak részére készültek. Visszafogott szín- és mintavilággal várják a komoly férfi gondolatokat. A naplók  azonnal megvehetők.


.

Nőcis naplók

Itt  találhatók a nőknek készült naplók, készen állnak, hogy gazdára találjanak. Amint választottál egyet, jelezd nekem  üzenetben, és már csomagolom is, hogy minél előbb birtokba vehesd! Naplóim kézi kötésűek. A belívek válogatásától és hajtásától kezdve, a varráson keresztül a borító elkészítéséig teljesen egyedi módon, kézzel készülnek. Egyediségüket a belívek színe és a borítók különbözősége adja. 


.

Tiniknek, kölyköknek

Azt hiszem ezt a kategóriát nem kell jellemeznem...
Írni, rajzolni szerető kicsiknek, nagyoknak. Vagy anekdotás könyvnek -a kicsiről és a nagyról. A naplók azonnal megvehetőek.


.

Albumok, Emlékkönyvek,  Jegyzetfüzetek egyedi méretben 

Vendégkönyvek, emlékkönyvek, évfordulós ajándékként készített albumok, A/4 es méretű exkluzív jegyzetfüzetek, melyek mérete egyedileg rendelhető, pl.: 24x34cm; 25x25 cm; A/4 stb...  Kemény fedelű,  130 gr-os belívekkel készül 160 oldal terjedelmű.
Áruk: 13000Ft 


.

Fotóalbumok

Az itt található fotóalbumok mind nászajándékba vagy egyéb jeles alkalomból  készültek. Egyedi tervezésű arany nyomattal az első lapon, ezzel örök emléket állítva a pillanatnak. Az albumok kézi kötésűek, a borítópapír és az idézet szabadon választható. 20 lap/40 oldal terjedelmű, 24x34 cm méretű, japán kötéssel készül. Ára: 15000 ft.


.

Babaköszöntő szettek

Azt hiszem nincs annál nagyobb öröm egy család életében, mint amikor kisbaba érkezik a családba! Ennek az örömteli időszaknak a dokumentálására remek szolgálatot tesz egy Baba napló anekdotáskönyvként és egy egyedi fotóalbum pedig mosolyalbumként. Babaköszönő szettek pedig stílusos és hasznos ajándékok bármilyen alkalommal keresztelőre, babalátogatóba.
A szett ára: 14500 FT