Személyes napló

...MINDENKINEK VAN EGY TÖRTÉNETE...

 A személyes napló készülhet ajándékba vagy saját részre.

 

 Ha konkrétan tudod mit szeretnél a naplódba, milyen oldalakat, vagy a tematikát (pl. utazás ) akkor ezek figyelembevételével készítem el a naplódat. 


Ha ajándékba szeretnéd adni, szándékodban áll  valakit meglepni vele, akkor írd meg nekem kinek készíttettnéd és milyen alkalomból. A naplók 8 nyomtatott oldalon tartalmaznak illusztrációkat, idézeteket illetve ha szülinapra, egyéb jeles alkalomra készül ajándékba emlékkönyvnek, akkor  személyes üzenetek, gondolatok is helyet kaphatnak. A naplók  alkalmasak írásra, rajzolásra, akár  egy-egy fotót  is elbírnak. Ha inkább több fotót és  mellé leíró jegyzeteket szeretnél, ajánlom figyelmedbe a fotóalbumokat, melyeket szintén egyéni elképzeléseid alapján készítem. 


ITT MEGNÉZHETED A FOTÓALBUMOKAT


Természetesen a borító a jelölő szalag a gerinc szabadon választható. A nyomtatott oldalak  fehérek de kérésre egy-két színes lapot  bele tudok tenni. Az oldalak szerkesztése során mindig küldök látványképet, hogy valóban tetszik-e a készülő napló. A naplók  15x21 cm nagyságúak, kemény fedelűek, 160 lap/ 320 oldalasak. Elkészítési idő legalább két hét.

A személyes naplók  ára  7500ft


Tekintsd  meg a képgalériát benne az eddig elkészült naplókkal.

Készült már napló orosz- és francia nyelven is, készült szülinapra, és tanári búcsúztatónak. Készült útinapló, babaváró napló, babaköszöntő napló és bullet jurnal is.  Készült tininapló - a kamasz évek túlélése végett, és számtalan ballagási napló is készült, benne a szülők kérése szerinti intelmekkel, motivációs idézetekkel. Emlékkönyv kutyás témában, valamint évfordulóra is, tanári napló  bármilyen tantárgyhoz és természetesen üzleti, reprezentációs napló és jóga napló is.

 Te milyen naplót szeretnél?


Inspirált valamelyik?

ÍRD MEG MIT SZERETNÉL VAGY HÍVJ TELEFONON