Személyes napló

...MINDENKINEK VAN EGY TÖRTÉNETE...

 A személyes napló készülhet ajándékba vagy saját részre.

 

 Ha konkrétan tudod mit szeretnél a naplódba, milyen oldalakat, vagy a tematikát (pl. utazás ) akkor ezek figyelembevételével készítem el a naplódat. 


Ha ajándékba szeretnéd adni, szándékodban áll  valakit meglepni vele, akkor írd meg nekem kinek készíttettnéd és milyen alkalomból. A naplók 8 nyomtatott oldalon tartalmaznak illusztrációkat, idézeteket illetve ha szülinapra, egyéb jeles alkalomra készül ajándékba emlékkönyvnek, akkor  személyes üzenetek, gondolatok is helyet kaphatnak. A naplók  alkalmasak írásra, rajzolásra, akár  egy-egy fotót  is elbírnak. Ha inkább több fotót és  mellé leíró jegyzeteket szeretnél, ajánlom figyelmedbe a fotóalbumokat, melyeket szintén egyéni elképzeléseid alapján készítem. 

.

.

A gombra kattintva tekintsd meg a választható borítókat :

.

.

Természetesen a borító  és a jelölő szalag  szabadon választható. A nyomtatott oldalak  fehérek de kérésre egy-két színes lapot  bele tudok tenni. Az oldalak szerkesztése során mindig küldök látványképet, hogy valóban tetszik-e a készülő napló. A naplók  15x21 cm nagyságúak, kemény fedelűek,  320 oldal terjedelműek. Elkészítési idő legalább két hét.

A személyes naplók  ára  10500ft

Tekintsd meg a képgalériát benne az eddig elkészült személyes naplókkal!

Készült már napló orosz- és francia nyelven is, készült szülinapra, és tanári búcsúztatónak. Készült útinapló, babaváró napló, babaköszöntő napló és bullet jurnal is.  Készült tininapló - a kamasz évek túlélése végett, és számtalan ballagási napló is készült, benne a szülők kérése szerinti intelmekkel, motivációs idézetekkel. Emlékkönyv kutyás témában, valamint évfordulóra is, tanári napló  bármilyen tantárgyhoz és természetesen üzleti, reprezentációs napló és jóga napló is.

 Te milyen naplót szeretnél?


.
.

Inspirált valamelyik?

ÍRD MEG MIT SZERETNÉL VAGY HÍVJ TELEFONON